Online forløb

Jeg ved, hvad det kræver for at du når dit mål og din drøm. Hvis du er motiveret og ved hvad der skal til, så får du muligheden og planerne til at nå dit mål.
Alle mine forløb er individuelle, derfor har jeg ingen faste priser. Prisen bliver efter dit behov så du ikke betaler for noget du ikke bruger.
Lad os tage en uforpligtende snak om dine mål og dit fremtidige forløb.

  • Adgang til online platform
  • Dit træningsprogram
  • Indledende samtale
  • Kostplan og opskrifter
  • Løbende kommunikation
  • Opdateringer direkte i app

Træningsplaner

Vi har alle en forskellig hverdag og det vil vise sig i din kost og i din træning. Derfor udarbejder jeg din plan så den passer til din hverdag. Det skal ikke være en pligt, men noget du vil se frem til, så det bliver en livsstil.

Online platform

Du har dit eget 1:1 forum som er lukket. Det er dit forløb, din drøm og det er tilpasset dit hverdag.

Selvom vi ikke mødes, er vi stadig i kontakt, så tit du ønsker. Det er dit mål der starter her.

Er du klar til at opnå drømmen?Jeg hjælper dig hele vejen

Som din online træner vil min opgave være at sikre at du når det du drømmer om. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at vi i fællesskab opnår dit mål.
Derfor er jeg med dig hele vejen.
Jeg er din støtte når det er hårdt, din sparring, når du har brug for råd, hjælper dig med din motivation og meget mere.
Det er ikke let at lave en livsstilændring, så derfor er det vigtigt at skabe en tilgang du kan holde også efter du har opnået dit mål!

Personlig Træning


Forløbet er for dig, der ønsker hjælp til at opnå dine mål. Til dig der ønsker at blive presset i hver træningssession. Forløbet er altid tilpasset din situation og dit mål. Når vi indgår et samarbejde vil jeg hjælpe dig med at bevare motivationen og inspirere dig til nye øvelser.  Vi vil skabe en løsning som du kan holde i fremtiden

Jeg vil udarbejde en kostvejledning som passer til din hverdag, da det er afgørende for at du når dit mål.

Når vi starter forløbet vil vi starte med at lave test, målinger og før/efter billeder. Herudover måler og tester vi dig løbende for at sikre os at vi er på rette vej.

Alle mine forløb er individuelle, derfor har jeg ingen faste priser. Prisen bliver efter dit behov så du ikke betaler for noget du ikke bruger.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine mål og dit fremtidige forløb.